Terapi - supervision - konsulent

 

Terapi

 

 Terapi er anvendelse af psykologisk metoder, hvor en klient gennem kontakt med en psykolog eller psykoterapeut kan blive mere bevidst om sig selv, sine reaktionsmønstre og sine måder at være sammen med andre på, og derved kan man komme til at handle mere hensigtsmæssigt i sit liv.

 

Vi oplever alle forandringer, kriser eller andre vanskelige faser i livet. 

Dette kan nogle gange være svært at håndtere alene. Med hjælp og støtte fra mig, kan du finde vejen tilbage til det liv, som giver dig glæde og mening. 

Jeg vil skabe et trygt og reflekterende rum omkring dig. 


Jeg har erfaring med at arbejde med problemstillinger som er i familier, med misbrug, stress, traumer, depression og almen problemstillinger som kriser efter dødsfald, tilknytningsproblematikker, relationer m.m.


Metodisk bruger jeg hele skalaen af den faglighed jeg har.  

Supervision

 

 

Målet med supervision er at få fagpersonlig sparring. Jeg, som, supervisor, hjælper til at du får undersøgt det faglige og følelsesmæssige aspekt som ligger i den problematik som tages op.

 

 

Jeg tilbyder supervision i grupper, helst med en gruppestørrelse på mellem 3 - 8 personer. Er der tale om større grupper, kan der laves special aftale om det. Jeg tilbyder også individuel supervision.

Da det er en faglig proces der sættes i gang ved supervision, anbefaler jeg, at man modtager supervision løbende.

 

Konsulent/Mentor

 

 

Jeg tilbyder konsulent opgaver i forhold til opgradering af personale som arbejder med mennesker med problemer udover ledighed og som skal have hjælp til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.


Jeg tilbyder individuelle- eller gruppeforløb for mennesker med traumer og/eller stress.

 

 

Jeg arbejder helhedsorienteret, hvilket betyder at jeg både arbejder individuelt med den person som ønsker forandring, men kigger også på systemet omkring personen. 

FOTOBilleder fra mit kursus sted.

KONTAKT


Adresse: Hørret Byvej 14, 8320 Mårslet

Tlf.: +45 22509361

Email: leneknudsen0311@hotmail.dk

ÅBEN 


Efter aftale 

ANDRE SIDER

Copyright © All Rights Reserved